Πρόσωπα

Ντόμινικ Κοτάρσκι: Το «one man show» με την Κ21 της Κροατίας και το… τηλεφώνημα του Ντάλιτς! (video)

Ντόμινικ Κοτάρσκι: Το «one man show» με την Κ21 της Κροατίας και το… τηλεφώνημα του Ντάλιτς! (video)

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι, πραγματοποίησε την εμφάνιση της… ζωής του με την Κ21 της Κροατίας, οδηγώντας την στα τελικά του EURO, για να υπενθυμίσει στον Ζλάτκο Ντάλιτς πως μπορεί να στηριχθεί στα… χέρια του για το μέλλον, αλλά και να κυνηγήσει τη παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

Τι νύχτα και αυτή για τον Κοτάρσκι του «Δικέφαλου του Βορρά», ο οποίος μπορεί να μη κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του ενάντια στη Δανία για τα Playoffs του EURO Κ21, διότι η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1, ωστόσο αυτή η ήττα ήταν στη τελική… γλυκιά λόγω του 22χρονου γκολκίπερ.

Ο οποίος στο πιο κρίσιμο σημείο, στη διαδικασία των πέναλτι, απέκρουσε τα πέναλτι των Κρίστενσεν και Ρος, με αποτέλεσμα να βάλει το «λιθαράκι» του και να στείλει τη χώρα του στα τελικά.  

Ο τερματοφύλακας των «ασπρόμαυρων» πάντα εθεωρείτο από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη πατρίδα του. Κυρίως, λόγω του περάσματός του από τις «θρυλικές» ακαδημίες του Άγιαξ, αλλά και στη συνέχεια με τις πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γκόριτσα και τώρα με τον ΠΑΟΚ.
Στιγμιότυπο_2022-09-28_2.51.47_μμ.png
Στα 22 του έτη φαίνεται να αποδεικνύει την αξία του και να «πιέζει» τον Ζλάτκο Ντάλιτς να τον πάρει στην αντρική ομάδα, ακόμα και για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο που είναι περίπου δύο μήνες μακριά μας. 

Δίχως αμφιβολία, ο συγκεκριμένος στόχος είναι αρκετά δύσκολος, διότι οι Κροάτες πάνε «τρένο», με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη πρωτιά τους στον όμιλο του UEFA Nations League, αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως οι Γαλλία, Αυστρία και Δανία

Τα «δοκάρια» της μετά-Σούμπασιτς εποχής στη Κροατία έχουν από κάτω τον 27χρονο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ενώ ως back-up επιλογή είναι ο Λόβρε Κάλινιτς της Χάιντουκ Σπλιτ. Από εκεί και έπειτα τη τρίτη θέση διεκδικούν οι Ίβιτσα Ίβουσιτς, Νέντικο Λάμπροβιτς και ο Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ!
0000036642_660_375_cut.jpg

Ο χρόνος θα δείξει για το ποια θα είναι η επιλογή του Ντάλιτς για το Μουντιάλ, όμως σίγουρο είναι ότι ο Κοτάρσκι του έχει δημιουργήσει ήδη ευχάριστους «πονοκεφάλους» για τη θέση του τερματοφύλακα.

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0